Totaalinstallatie en advies

Degelijk advies waarbij de wensen van u als klant centraal staan

Kooijmans Installatietechniek heeft kennis en ervaring in alle onderdelen van de installatietechniek. Wij stellen ons tot doel om bij te dragen aan duurzaam en veilig gebruik van technische installaties en doen dit door goed advies en optimaal veilige installaties te leveren.

We voeren een duidelijk overleg met u als opdrachtgever en eventuele andere betrokken partijen en stellen daarbij het belang van onze klanten centraal. Daarbij houden we ook rekening met de kosten voor het gebruik en onderhoud van een installatie, deze zijn minstens zo belangrijk als de investeringskosten. Daarom zoeken we al in de ontwerpfase naar de beste oplossing; zowel technisch als voor de aanschaf en het beheer.

Van alle markten thuis

Bij al ons werk staat maatwerk voorop. Zo zorgen we ervoor dat uw wensen omgezet worden naar een perfect werkend technisch product. Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het plaatsen van een kabelgoot, het installeren van groepenkasten of complete badkamer-installaties; u kunt bij ons voor een breed scala aan producten en bijbehorende diensten terecht.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een betrouwbare partij voor het installeren van waterontharders, ventilatie, verlichting, leidingwerk of isolatie? Neem dan contact met ons op.