Elektro

Bij comfortabel wonen denkt u misschien eerder aan een mooie bank dan aan de elektrische installatie. Toch zorgt een goede installatie voor het meeste gemak in huis. Kooijmans Installatietechniek kan uw installatie naar wens aanleggen en uitbreiden.

Waarom een goede elektrische installatie belangrijk is

In de meeste woningen zijn niet al teveel stopcontacten geïnstalleerd. Hierdoor is een vrije indeling van de ruimte vaak niet mogelijk. Ook zijn veel meterkasten minimaal uitgevoerd. Het toevoegen van nieuwe apparatuur levert hierdoor regelmatig problemen op: groepen raken overbelast en er zijn onvoldoende stopcontacten aanwezig. Vaak staan er teveel apparaten op één groep aangesloten, waardoor bijvoorbeeld de wasmachine en droger niet tegelijkertijd kunnen draaien.

Om bovenstaande reden is het zinvol om bij het bouwen of verbouwen van een woning kritisch te kijken naar de elektrische installatie. Door hierin te investeren kunt u namelijk eenvoudig de veiligheid, het bedieningsgemak en de flexibiliteit van uw woning verhogen!

Meer wooncomfort en veiligheid

Een uitgebreidere installatie biedt mogelijkheden voor meer aansluit-, licht- en schakelpunten. Hierdoor zal het wooncomfort en de veiligheid aanzienlijk worden verhoogd. Daarnaast is het in 9 van de 10 gevallen goed voor de portemonnee omdat energie efficiënter wordt verdeeld.

Voorkom extra werk achteraf

Heeft u moeite hebt met het visualiseren van de toekomstige wensen? Denk dan bij nieuwbouw in ieder geval aan loze leidingen. Op deze manier zal er voor uitbreidingen in de toekomst geen onnodig hak- en breekwerk uitgevoerd hoeven worden. Ook voorkomt u dat uw huis vol komt te liggen met onveilige, lelijke verlengsnoeren.