Nadat de waterontharder is geplaatst is dit vrijwel direct merkbaar. Al onze klanten ervaren dezelfde dag al een groot verschil.
De meeste klanten ervaren een verschil in smaak. In de meeste gevallen gaan er vijf dagen overheen voordat mensen gewend zijn. Het gros van de klanten vind de smaak van het water daarna lekkerder, al zijn er ook klanten die het juist minder lekker vinden smaken. Het water is in elk geval zachter dan voordat de waterontharder geplaatst is.

Onze waterontharders hebben jaarlijks onderhoud nodig. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

De waterontharder kan gewoon mee verhuizen.
 
Maakt u gebruik van onze huurkoop-constructie, dan rekenen wij €150,- voor het afsluiten van de waterontharder in de oude woning en het aansluiten in de nieuwe woning.
 
Heeft u een waterontharder aangeschaft, houdt dan rekening met een bedrag van ongeveer €300,-. De precieze hoogte van het bedrag is afhankelijk van de benodigde tijd voor het loskoppelen op de oude locatie en installeren op de nieuwe locatie.

In het geval van een huurcontract is de waterontharder niet over te nemen. Na afloop van het contract is de waterontharder uw eigendom, tot die tijd blijft de waterontharder eigendom van Kooijmans Kalkvrij.

Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. In het geval van opzegging zullen de aansluitkosten verrekend worden.

Tot nu toe hebben we nog geen ontevreden klanten gehad. Mocht u toch ontevreden zijn, neem dan contact met ons op.

Maakt u gebruik van onze huurkoop-constructie dan bent u ten allen tijde vrij om het contract op te zeggen. De opzegtermijn is één maand.

In het geval van opzegging hanteren we volgende tarieven:

Gedurende de looptijd van het contract blijft de waterontharder eigendom van Kooijmans Kalkvrij. Na de looptijd van acht jaar is de waterontharder uw volledige eigendom.