Mijn eczeem is een stuk verbeterd met kalkvrij water!

starstarstarstarstar

Enkele jaren geleden heeft Robert-Jan Kooijmans een waterontharder geplaatst bij mijn ouders thuis. Wat we in de weken daarna hebben meegemaakt was onvoorstelbaar…

Al mijn hele leven heb ik een ernstige vorm van constitutioneel eczeem. Dit zorgt voor infecties, een open huid maar bovenal een enorm droge huid. Douchen was echt een aanslag op m’n huid, na afloop smeerde ik soms wel 200gr. vette zalf, voordat ik me weer een beetje goed voelde. Sinds de waterontharder is de droogte van mijn huid enorm verbeterd. Ik denk zelfs dat dit met de helft is afgenomen, de vette zalven zijn een stuk minder nodig! Dit is enorm aangenaam, want na het douchen jezelf weer ‘vies’ maken met een dikke laag smurrie is niet prettig. Toen ik ging verhuizen was er daarom één ding duidelijk, er komt weer een waterontharder van Robert-Jan in! Uiteraard was dit geen probleem en werd hij binnen no-time geplaatst.

Het kromme is dat de werking van een waterontharder niet wetenschappelijk bewezen is. Daarom mogen dermatologen het niet adviseren naar hun patiënten. Toch viel het ze op, dat sinds de waterontharder, m’n eczeem een stuk verbeterde. Toen ik vertelde waardoor dat kwam erkenden ze mijn bevindingen, ze hadden het vaker gehoord. Maar ze mogen het dus niet aan de grote klok hangen. Daarom doe ik het maar: voor iedereen met een vorm van eczeem: neem een waterontharder! Het heeft bij mij geweldig gewerkt en hopelijk bij jou ook! En natuurlijk kun je dan voor de beste deal en service naar Robert-Jan van Kooijmans Kalkvrij! Een absolute aanrader!

Gerben Dwarshuis, Bedum