Elektro

Bij comfortabel wonen, denk je eerder aan een mooie bank dan aan de elektrische installatie. Terwijl een goede installatie het meeste gemak in huis biedt. Kooijmans Installatietechniek kan uw installatie naar wens aanleggen en uitbreiden.

Het is bijzonder hoeveel we zijn aangewezen op elektriciteit. In veel woningen zitten een minimaal aantal stopcontacten waardoor een vrije indeling van de ruimte soms niet mogelijk is.

Veel meterkasten zijn minimaal uitgevoerd, terwijl er steeds meer vraag ontstaat naar elektrische installaties die zijn ingesteld op het comfort van bijvoorbeeld een keramische/ inductie kookplaat, vaatwasser, droger, combimagnetron, sauna en quooker (een kokend water kraan). Het toevoegen van nieuwe apparatuur levert regelmatig problemen op: groepen raken overbelast en er zijn onvoldoende stopcontacten aanwezig. Vaak staan teveel apparaten op één groep, waardoor bijvoorbeeld de wasmachine en droger niet tegelijkertijd kunnen draaien.

Daarom is het zinvol is bij het bouwen of verbouwen van een woning de veiligheid, het bedieningsgemak en de flexibiliteit van je woning door middel van de elektrische installatie te verhogen.

Een uitgebreidere installatie biedt mogelijkheden voor meer aansluit-, licht- en schakelpunten, waardoor het wooncomfort, de veiligheid en het economisch gebruik van energie aanzienlijk zal worden verhoogd. Als je moeite hebt met het visualiseren van de toekomstige wensen, denk bij nieuwbouw dan in ieder geval aan loze leidingen, zodat latere uitbreidingen minder hak- en breekwerk opleveren en je je huis niet hoeft vol te leggen met onveilige, lelijke verlengsnoeren.